2020-07-22 07:50:21• hírek • Astronet.hu

Napi horoszkóp: Nyilas - Egy apróságból óriási csetepaté nőheti ki magát

Napi horoszkóp július 22-re a 12 csillagjegy szülötteinek.


Kos: III. 21. - IV. 19.

Most nem tanácsos gyors tempót diktálnia. Ez hibákhoz vezethet, vagy ahhoz, hogy mindent háromszor is újra kell kezdenie. Mindent tegyen félre, amiben döntenie kellene, mert nem látja tisztán az összes körülményt. A jogi ügyeleteket is kerülje!


Bika: IV. 20. - V. 20.

Magánélete folyamatos változásokon, konfliktusokon megy keresztül mostanában. Úgy érzi, folyton olyan döntések elé kényszerül, amikben lehetetlen jól választania. Próbáljon egy kis időt nyerni!


Ikrek: V. 21. - VI. 21.

A Hold és a Nap már az Oroszlán jegyében jár. Valaki, akivel ma összefut, hamarosan fontossá válhat az életében. Jó lehetőségek adódhatnak az életében, még egy új állást is találhat. Ne szalassza le az alkalmat!


Rák: VI. 22. - VII. 22.

Ha vitába száll egy vetélytársával, akkor hamar kiderülhet az illetőről, hogy erősebb, befolyásosabb, mint várta volna. Próbáljon meg kompromisszumos megoldást találni, ma az lenne a célravezető.


Oroszlán: VII. 23. - VIII. 22.

Ma a nap és a Hold is az Oroszlánba lép, ez remek napot ígér önnek! Lendületesen halad előre a feladataival. Ne is várja el, hogy bárki követni tudja ma ebben! Ha régóta párt keres, most ez a vágya is teljesülhet.


Szűz: VIII. 23. - IX. 22.

Jól érzi, hogy a munkájában, a hivatásában megértek a régóta esedékes változások. Ez persze azt is jelenti, hogy önnek új kihívásokkal kell szembenéznie. A mai nap alkalmas arra, hogy végiggondolja, milyen irányban szeretné képezni magát!


Mérleg: IX. 23. - X. 22.

Az önálló kezdeményezések a mai napon nem sok sikerrel járnak, jobb, ha a rutinmunkákkal foglalkozik. Este nehezen tud kikapcsolni, folyton a problémák körül járnak a gondolatai. Jót tenne önnek, ha szórakozna egy kicsit a barátai társaságában!


Skorpió: X. 23. - XI. 21.

A Nap és a Hold az Oroszlán jegyébe lép, ez bátorrá és magabiztossá teszi. Sikerre vihet minden ügyet, és a pénzről is jól, okosan tud tárgyalni. Hiába szeretne kimaradni belőle, a munkahelyi konkurenciaharcban részt kell vennie...


Nyilas: XI. 22. - XII. 21.

Egy apróságból óriási csetepaté nőheti ki magát, és ez a vita mintha egy örökkévalóságig tartana... Az Oroszlán-hold még inkább felerősíti temperamentumos természetét. Igyekezzen mérsékelni magát!


Bak: XII. 22. - I. 19.

Az ön szorgalma példás, és a kitartása is bámulatra méltó. Vannak azonban olyan ügyek, amelyek nem érik meg a fáradtságot és a rá pazarolt időt. Gondolja át alaposan, mibe kezd ma bele... Lehet, hogy jobb lenne a dolgot elhalasztani!


Vízöntő: I. 20. - II. 18.

Lehetséges, hogy rossz hírt kap az egyik barátjától, elképzelhető, hogy a házassága megy tönkre az illetőnek, mindenesetre a hír önt is nagyon megviseli. Most azzal tud a leginkább segíteni a barátján, ha csendben meghallgatja, de nem ad tanácsokat.


Halak: II. 19. - III. 20.

Vigyázzon, a heves, meggondolatlan cselekedeteknek baleset lehet a következménye! Ingerlékeny hangulatban van, és problémák adódhatnak otthon, főleg a háztartással kapcsolatban. Kérjen segítséget a házimunkához!

 

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: